Estany d'Ivars i Vila-sana

Jornada: Situació del sector de turisme de fauna (i natura). Escenaris per després d'una pandèmia

Dimarts 26 de novembre, de 9.30h a 13h

La pandèmia del COVID-19 ha causat una greu crisi que ha afectat molts sectors econòmics a tot el món. El turisme en general ha estat una de les activitats més castigades per les limitacions a la mobilitat que ha comportat la contenció de la població. Evitar la propagació del virus era (i és) la prioritat absoluta. El turisme de fauna ha patit, doncs, una de les pitjors crisis de la seua curta història. I a més, ha estat una crisi transformadora, que ha canviat els paradigmes de l'activitat.

Us proposem reunir-nos en un espai ben especial, l'Estany d'Ivars i Vila-sana, per analitzar on som, fer una diagnosi ràpida del sector i, per què no? Llepar-nos les ferides per reprendre l'activitat amb energies renovades i sabent on anem i com arribar-hi.

Us proposem aquest programa:

- 9:30-10:30 Us rebrem encantats a la porta de Can Sinén, per comentar la jugada i començar la jornada amb energies.

- 10:30-11:30 Xavier Cazorla, ELEMENTS ' Muntanyes d'Idees. Secretari Tècnic de la Taula d'Ecoturisme de Catalunya. Xerrada marc: Ecoturisme: On som i cap a on anem? 10 claus per les empreses de turisme de natura del futur.

- 11:30-12:15 Roger Sanmartí, Gea365. Presentació dels resultats de la recollida d'impressions entre gestors d'iniciatives de turisme de fauna a Catalunya.

- 12:15- 13:00 Associació Cetàcea. Estudiant els cetacis a Catalunya.

Cloenda

Cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç

Organitza la jornada: Consorci Leader per al Desenvolupament de la Catalunya Central