Notícies

Estany d'Ivars i Vilasana

Concurs fotogràfic - calendari 2017

El paisatge, la flora i la fauna de l'estany varia en cada estació de l'any. Els colors i la composició d'espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l'espai al llarg de tot l'any, per això s'han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges es poden presentar fins el dia 18 de novembre a través del següent FORMULARI

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2017 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2017, se n'escolliran sis, que resultaran premiades amb obsequis d'empreses col·laboradores.

Gràcies a: Restaurant La Guspira de Linyola, ala Fundació Catalunya La Pedrera, al centre Reneix Spa de Mollerussa, a Tasta'm 100 % Pla d'Urgell amb la col·laboració de Boira Turística de Ponent i l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, a Parc Astronòmic d'Àger i el Patronat de Turisme de la Dipuatció de Lleida, i a Photologístics

Podeu consultar les bases al següent enllaç.

Ja està obert el concurs fotogràfic per seleccionar les 12 imatges del calendari 2017

Les 6 millors tindran lot de productes dels col·laboradors de la zona

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

L'Enciclopèdia Mural d'Ivars d'Urgell estrena portal web

La web de l’Enciclopèdia Mural d’Ivars d’Urgell ja és una realitat! L’artista Swen Schmitz Coll presenta els seus murals a través del portal web on també s’hi pot trobar informació sobre les visites guiades que s’ofereixen i curiositats i sons dels ocells pintats a les façanes de la població.