Notícies

Serra Llarga - Secans de la Noguera

La Paeria de Balaguer organitza el I Bioblitz per l'entorn de l'espai natural Serra Llarga-Secans de la Noguera

Les sortides per part dels científics i experts es realitzaran el divendres 21 i el dissabte 22.

La Paeria de Balaguer organitza el I Bioblitz per l'entorn de l'espai natural Serra Llarga-Secans de la Noguera. La cita serà durant els dies 21 i 22 de maig però només s’obrirà al públic el dissbte al matí, per tal que experts i participants també puguin localitzar espècies plegats. 

Gràcies a esdeveniments com els Bioblitz molta gent s'aproxima als ecosistemes i a la natura, aprenen sobre aquesta i es diverteixen localitzant espècies sobre les que mai abans havien prestat atenció; i alhora generen dades útils per a l'estudi de la biodiversitat i la investigació científica. 

En aquest sentit, experts i especialistes que col·laboren amb diferents entitats d’arreu del territori, es trobaran el divendres 22 per començar amb aquesta activitat que recorrerà l’espai nautral de la Serra Llarga – Secans de la Noguera. Les persones que vulguin participar-hi, podran fer-ho dissabte al matí, en una sessió oberta al públic i amb punt de trobada el Monestir Cistercenc de Santa Maria de Les Franqueses, a Balaguer. Els que s’inscriguin podran escollir en quin camp els hi agradaria aprendre i localitzar espècies. Els camps d’investigació seran els següents: ocells, líquens, amfibis i rèptils, mol·luscs, briòfits, geologia, formigues, papallones, botànica, micologia i mamífers.

Les insripcions ja estan obertes al web del projecte Espais Naturals de Ponent, que col·labora amb aquest esdeveniment.

INSCRIU-TE AQUÍ

La cita serà durant els dies 21 i 22 de maig però només s’obrirà al públic el dissbte al matí

Els que s’inscriguin podran escollir en quin camp voldrien aprendre i localitzar-ne espècies.

Les insripcions ja estan obertes al web del projecte Espais Naturals de Ponent

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA