ACTIVITATS PASSADES

Aiguabarreig Segre-Cinca

Taller de dibuix ràpid o Sketch a plain aire a l'Aiguabarreig Segre-Cinca

Dia i hora: Dissabte 1 d'octubre, de 10h a 13h

Punt de trobada: La Plaça Nova. La Granja d'Escarp. Ubicació

L'sketching o esboç és una bona eina per il·lustrar de manera ràpida allò que ens crida l'atenció del nostre paisatge. En aquest taller aprendrem amb en Swen Schmitz a treballar el nostre traç amb elements molt bàsics, un bolígraf i un paper. Serà una introducció a l'activitat, i per tant, apte per a tots els nivells. L'objectiu d'aquest taller és oferir unes pautes generals per tal que els dibuixants seleccionin un, dos o tres elements del paisatge per dibuixar al llarg del taller.

Qui ho vulgui pot portar cadira plegable i qui en disposi, pot portar colors (aquarel.les o llapissos de colors).

Cal dur calçat adequat i aigua.

Inscriu-te aquí!

Aiguabarreig Segre-Cinca

Taller de descoberta de l'astronomia a l'Aiguabarreig Segre-Cinca

Dia i hora: 19 d'agost. De 21h a 00h

Punt de trobada: Mas de Felip. La Granja d'Escarp. UbicacióS'aconsella arribar-hi per la carretera asfaltada que va de la Granja d'Escarp a Maials.

L'espai natural de l'Aiguabarreig Segre-Cinca serà l'escenari perfecte per gaudir d'un vespre d'estiu dedicat a l'astronomia. Un esdeveniment que començarà a les 21h perquè tothom qui ho vulgui, i per torns, podrà entrar al planetari de Polaris Lleure i conèixer diferents indrets de l'univers sense necessitat de viatjar a l'espai.

A més, ben entrada la nit, amb els telescopis i les explicacions de l'astrònom Joan Pujol, d'Univers Quark, podrem fer una observació del cel, certificat com a cel de qualitat.

Lamentem informar que l'activitat "Taller de descoberta de l'astronomia" ha esgotat places. Si voleu encara esteu a temps de apuntar-vos a l'activitat que realitzarem l'endemà "El cel i els seus mites" a Castellserà (trobareu tot la informació al nostre web).
 

Aiguabarreig Segre-Cinca

Sent l’Aiguabarreig Segre - Cinca. Gaudim de l’espai natural amb els i les protagonistes d'Alcarràs

Dia i hora: 18 de juny, de les 20h a les 00.00h

Punt de trobada: El Sotet de Massalcoreig. Ubicació

Massalcoreig serà escenari d'un nou passi de la pel·lícula 'Alcarràs' de Carla Simón. Abans però, tindreu l'oportunitat de conèixer les actrius i els actors protagonistes del film en un entorn inigualable, com ho és l'espai natural de l'Aiguabarreig Segre-Cinca, concretament al Sotet de Massalcoreig. Amb un tast de productes de proximitat, catifa verda i photocall, donarem la benvinguda als protagonistes.

Tot seguit, ens desplaçarem cap al Casal Social de Massalcoreig per gaudir de l'estrena de la pel·lícula 'Alcarràs'. Ubicació

Inscripcions aquí

Aiguabarreig Segre-Cinca

Taller d'astronomia a l'Aiguabarreig Segre-Cinca

Dia i hora: Dissabte 10 de juliol, de les 22h a les 23.30h

Punt de trobada: Per arribar al lloc on es realitzarà l'activitat, cal desviar-se al trencant que hi ha entre la Granja d'Escarp i Maials i a partir d'allà seguir les indicacions que s'hi col·locaran amb cartells informatius. Ubicació del lloc on es realitzarà l’activitat

Què amaga el cel de l'espai natural de l'Aiguabarreig Segre-Cinca? Ho descobrirem amb en Joan Pujol, d'Univers Quark. Amb en Joan, astrònom, ens acostarem al món dels estels, els planetes, el Sol o la Lluna. Segur que serà una bona manera de conèixer allò que ens envolta i de vincular-nos amb la ciència de forma amena i divertida!

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. 

PLACES EXHAURIDES