Notícies

Secans de Belianes - Preixana

Els alumnes de l'escola Macià Companys d'Agramunt realitzen una activitat de la proposta educativa sobre els espais naturals de Ponent

Els alumnes van fer l'activitat 'L’art de construir en pedra seca i l’ofici de picapedrer' als secans de Belianes Preixana

El passat divendres 25 d’octubre, els alumnes de tercer de primària de l'escola Macià Companys d'Agramunt van conèixer l’espai natural dels secans de Belianes Preixana amb una de les activitats que formen part de la proposta educativa dels espais naturals de Ponent.

Uns 35 alumnes es van traslladar a l'espai natural dels secans de Belianes Preixana i van rebre una sessió més teòrica per conèixer la importància que té la pedra seca en aquest espai. També van descobrir les pedreres que hi ha en aquest emplaçament i, en una d'aquestes, van realitzar l’activitat 'L'art de construir en pedra seca i l'ofici de picapedrer' amb el mestre picapedrer Jordi Martí.

Després de repartir-se en dos grups, uns van conèixer l’ofici de picapedrer i els altres van descobrir l'art de la construcció en pedra seca i les diverses tècniques constructives. Els alumnes van gaudir molt de la proposta educativa i a més, van emportar-se la seva pròpia marca de picapedrer cap a casa!

Amb la proposta educativa sobre els espais naturals de Ponent, volem difondre valors i treballar amb empreses i artistes del territori!

Els alumnes de 3r de primària de l'escola Macià Companys d'Agramunt van conèixer els secans de Belianes Preixana amb una de les activitats que formen part de la proposta educativa

Van realitzar l’activitat 'L'art de construir en pedra seca i l'ofici de picapedrer' amb el mestre picapedrer Jordi Martí.

Els alumnes van gaudir molt de la proposta educativa i a més, van emportar-se la seva pròpia marca de picapedrer cap a casa!

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Es firma un nou conveni per a la dinamització i conservació de l’espai natural dels secans de Belianes-Preixana

L'Associació Leader de Ponent a través del projecte Espais Naturals de Ponent formalitza aquest mes de febrer, la firma d'un conveni per a la dinamització i conservació de l'espai natural dels Secans de Belianes-Preixana. En aquest cas, els sotasignats del document són els ajuntaments de Belianes, Arbeca, Bellpuig, Preixana, Tàrrega, Sant Martí de Maldà i Vilanova de Bellpuig, i l'Associació Leader de Ponent.