Notícies

Plans de sió

Les orenetes de Plans de Sió, reflectides en un cartell informatiu

Aquesta setmana s'ha instal·lat el plafó que dona a conèixer aquestes aus.

Aquesta setmana ja s’ha instal·lat el cartell informatiu sobre les orenetes més freqüents que hi ha al municipi dels Plans de Sió, a la comarca de La Segarra. El plafó, que té doble objectiu; per una banda, divulgar sobre la valuosa funció que fan aquests ocells insectívors, perquè contribueixen a controlar enormement la població de mosquits, i per l’altra, sensibilitzar la gent sobre la importància de preservar aquesta espècie protegida i no destruir-ne els nius, s’ha col·locat a la façana de cal Po.

El seu emplaçament ha estat escollit perquè hi ha molts nius d'oreneta cuablanca i així, a part d’observar com nien, es pot escoltar el seu cant i contemplar el seu vol. D’aquesta manera, els visitants o la mateixa gent del poble, pot aprendre a distingir-les, a diferenciar els seus nius i algunes altres curiositats.

La realització d’aquest cartell soregix d’una col·laboració entre el projecte Espais Naturals de Ponent, Fundació Plegadís, Zoo de Barcelona, l’ajuntament dels Plans de Sió i Castell de Concabella. Alex Mascarell n’és l’il·lustrador.

Aquesta setmana ja s’ha instal·lat el cartell informatiu sobre les orenetes més freqüents que hi ha al municipi dels Plans de Sió

El plafó té doble objectiu: divulgar sobre la valuosa funció que fan aquests ocells insectívors i sensibilitzar la gent sobre la importància de preservar aquesta espècie protegida i no destruir-ne els nius

Aquest cartell soregix d’una col·laboració entre el projecte Espais Naturals de Ponent, Fundació Plegadís, Zoo de Barcelona, l’ajuntament dels Plans de Sió i Castell de Concabella.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA