Notícies

Aiguabarreig Segre - Noguera Pallaresa

Torna la Caminada de vespre/nit pels Secans d'Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega!

L'esdeveniment de descoberta serà el proper 9 de juliol

La caminada de vespre/nit "CAMINADA I VISITA A MAS DE COLOM - TÀRREGA ALS SECANS D'ANGLESOLA I VILAGRASSA”, és un esdeveniment de descoberta, de contacte amb la natura, esportiu no competitiu que adopta el nom a partir de la finalitat de l'activitat; descobrir els Secans d'Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega, de tarda/ nit.

Caminar és un acte bàsic que tots hem fet en algun moment o altre i que segur que n'hem pogut gaudir dels beneficis. Segurament que mai hem caminat en grup i en aquest espai cosa que esperem pugueu gaudir. L'any 2022 hem introduït una visita guiada a Mas de Colom de Tàrrega. La visita serà tota una experiència immersiva i emocionant que podran gaudir tots els inscrits a la caminada.

Esperem què caminant, ja sigui en silenci, observant i descobrint els secans d'Anglesola, Vilagrasa i Tàrrega, tots estiguem més receptius i poguem gaudir en primera persona de la fauna i flora que envolta aquest espai natural de Ponent. Cal mencionar també la gran presència d'ocells en aquests secans i esperem que ens acompanyin durant la ruta, ja sigui visualment o sonorament.

Inscripcions obertes a través d’aquest enllaç.

El lloc de sortida serà al Mas Colom de Tàrrega; l'horari de sortida és a les 20.00 h i la convocatòria és a les 18.30 h per fer la visita a Mas Colom.Aquí trobareu tota la informació i els horaris: INFO HORARIS I SORTIDA

És una iniciativa que neix el 2019 de la mà d'Espais Naturals de Ponent i Boira Experience i que està finançada pels ajuntaments d'Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa.

L'activitat es realitza des del 2019, amb el suport de Boira Experience i els ajuntaments d'Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega

Les inscripcions ja estan obertes

L'any 2022 hem introduït una visita guiada a Mas de Colom de Tàrrega, amb una experiència immersiva i emocionant.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

La Diputació de Lleida, dins el projecte Ponent Actiu, impulsa un programa d’activitats adreçat a les escoles per donar a conèixer l’Aiguabarreig Segre-Cinca

La Diputació de Lleida, a través del projecte Ponent Actiu, durà a terme en el present curs escolar 2021-2022 un programa d'educació i sensibilització ambiental de l'Aiguabarreig Segre-Cinca. La finalitat d'aquest programa és emprar l'educació ambiental com a instrument per facilitar el coneixement, la interpretació i la sensibilització respecte els valors d'aquest espai natural.