Secans de Belianes - Preixana

Tastasons. Concert de The Denim Rips per gaudir dels Secans de Belianes - Preixana

23 de juliol, de 20 a 22.30h

Dia i hora: 23 de juliol, de 20 a 22:30h

Punt de trobada: Camí paral·lel a l'Avinguda de la Verge de Montalbà (Preixana). Ubicació.

ACTIVITAT GRATUÏTA! – Tast 4€

Vine a gaudir dels Secans de Belianes-Preixana amb The Denim Rips, un sextet format a Les Borges Blanques amb un projecte d'una sonoritat i estètica al més pur estil de les "String Bands" de les dècades de 1930 i 1940 a EUA.

Provinents d'altres formacions elèctriques amb tradició punkrock, decideixen unir forces i apostar per aquest nou projecte, creant un repertori gairebe integrament de temes propis, buscant un format còmode, de so orgànic i natural.

The Denim Rips neix amb el proposit inicial de retrobar-se amb les arrels i de portar la música als carrers altre cop. Les seves lletres són crues i despreocupades, personals i divertides. Parlen d'històries de llibertat, de personatges que fugen dels seus fantasmes interiors o simplement de ballar, brindar i oblidar-se dels problemes a cop d'ampolla.

Durant la primavera de 2019 i després de mil nits de jams de taverna comencen a fer els seus primers concerts seriosos actuant a diferents punts de la geografia Catalana i participant en alguns festivals de renom com per exemple al DesfolCat ( Festival de Música tradicional i Popular de Calaf), al Old Rooster Music Fest o a la Firra de Les Borges Blanques.

La banda ofereix un directe dinàmic, variat i intens adaptant-se a les necessitats de cada esdeveniment, sala o festival. Tocant des de l'acústic més pur i genuí fins a adaptar el seu show de manera amplificada a escenaris més grans.

NO BEERS, NO RIPS, NO PARTY!!

També hi haurà un tast de pa del Forn Salvador amb un raig d'oli Sisó i xocolata de Torrons Roig. Degustació d'una copa de Sidra natural Riera Badias.

Inscriu-te aquí!