Notícies

Espais Naturals de Ponent

Primera Jornada de Formació Leader Natura. 25 d'octubre del 2017 a Cervera

Model Canvas i Disseny del model estratègic de comercialització i comunicació

El projecte Leader Natura nasqué per fomentar la col·laboració dels diversos agents socials implicats a través de la cooperació territorial, per tal de plantejar i executar accions per a promoure el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d'influència. Un desenvolupament sostenible que garantís la compatibilitat de la protecció i la conservació, amb les activitats socioeconòmiques que s'hi duen a terme.

Després de realitzar una diagnosi del sector ecoturisme i natura, una de les necessitats detectades va ser la formació. Com a resposta els grups coordinadors han treballat en aquesta proposta formativa:

En aquesta primera jornada, del dia 25 d’octubre, en base al model CANVAS, durant la sessió aprendrem a definir els aspectes claus del model de negoci d'una empresa, per garantir-ne el seu bon funcionament, sempre tenint en compte el perfil i característiques de les empreses relacionades amb el turisme sostenible i de naturalesa.

Si vols més informació pots consultar el programa.

Més endavant es preveu una segona jornada formativa en la qual es parlarà dels propers passos en la comercializació, màrqueting i operacions, i la simulació del teu negoci.

Si t’interessa et pots inscriure aquí! Recorda que les places són limitades

Model Canvas i Disseny del model estratègic de comercialització i comunicació

25 d'octubre a Cervera

Gratuït i places limitades!

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Coneix els Espais mitjançant les sensacions

Són activitats que permeten gaudir de l’espai a l’aire lliure a través dels sentits. Es tracta d’una sèrie de sessions culturals en que trobem l’element músical complementat amb el producte local.

Novetats del projecte Espais Naturals de Ponent per al 2017

Després de la bona rebuda i implantació des de la seva posada en marxa la tardor de 2016, el projecte inicia ara una fase de creixement i consolidació per incrementar el seu abast i impacte sobre el territori. Espais Naturals de Ponent s'apropa activament a l'usuari a través d'una exposició itinerant i d'una complerta agenda d'activitats que vol atreure a un públic ampli i amb interessos variats.