Notícies

Espais Naturals de Ponent

Comença el setembre però les activitats als Espais Naturals de Ponent segueixen en marxa!

7 propostes per allargar l'estiu a Ponent!

La tornada a l’escola i a les activitats extraescolars, el retorn a la feina després de les vacances i el canvi d’horari i de rutines fa que tinguem la sensació de canvi d’estació. Però l’estiu continua i des del projecte Espais Naturals de Ponent volem omplir les agendes de propostes de tot tipus! Per aquest setembre plantegem 6 activitats on no hi faltarà la cultura, la natura, la memòria històrica i l’esport de baix impacte. A més, també tindrem l’oportunitat de presentar l’Enciclopèdia Mural d’Ivars d’Urgell i Vallverd, a un esdeveniment de referència en el món de l’ornitologia, el Delta Birding Festival.

Us desgranem les propostes tot seguit:

  • Divendres 3 de setembre a les 21h, als secans de Mas de Melons i Alfés, 'Saudade - O fado do Fernando’ de la cia. Anatomia del Cactus.

  • Dilluns 6 de setembre a les 18h, a l’espai natural dels secans de Belianes-Preixana, ‘Taller d’astronàutica’ amb Joan Pujol d’Univers Quark.

  • Divendres 10 de setembre a les 21.15h, a l’Estany d'Ivars i Vila-sana, ‘Descobrint grills, llagostes i saltarel·les’ amb en Daniel Espejo.

  • Dissabte 11 de setembre a les 10h, a l’espai natural de la Serra de Bellmunt Almenara, ‘Ruta de memòria per les trinxeres de cap de pont de Balaguer amb Terra Enllà.

  • Diumenge 12 de setembre a les 9h, a l’espai natural de Plans de la Unilla ‘Matinal de ioga amb Anna Paüls i Divina Pociello’ de Ikigai - Centre de Ioga de Balaguer.

  • Dissate 18 de setembre a les 10.30h, a l'espai natural de Granyena 'Descobrint el món de les formigues’ amb en Daniel Espejo.

Recordeu que les activitats són gratuïtes però les places són limitades. Cal inscripció prèvia a través de cada un dels esdeveniments que podeu consultar a l’apartat Agenda del web

Per aquest setembre plantegem 6 activitats on no hi faltarà la cultura, la natura, la memòria històrica i l’esport de baix impacte.

Tindrem l’oportunitat de presentar l’Enciclopèdia Mural d’Ivars d’Urgell i Vallverd, a un esdeveniment referent en el món de l’ornitologia, el Delta Birding Festival.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

El Pla d'Urgell acollirà els dies 6 i 7 d'abril el III Fòrum ENS d'ecoturisme

La directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech i Tomàs, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i de l’Associació Leader de Ponent, Rafel Panadés i Farré, i el cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre Alcázar, van presentar el passat divendres 4 de març a l'estany d'Ivars i Vila-sana el III Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat), que tindrà lloc a les Terres de Ponent els dies 6 i 7 d'abril de 2022.