Notícies

Estany d'Ivars i Vilasana

L'Enciclopèdia Mural d'Ivars d'Urgell estrena portal web

La pàgina web, presentada aquest cap de setmana, ha comptat amb el suport de l'Associació Leader de Ponent

La web de l'Enciclopèdia Mural d'Ivars d'Urgell ja és una realitat! L'artista Swen Schmitz Coll presenta els seus murals a través del portal web on també s'hi pot trobar informació sobre les visites guiades que s'ofereixen i curiositats i sons dels ocells pintats a les façanes de la població.

El projecte artístic de Swen Schmitz Coll ja es pot consultar a través d’una pàgina web finançada per l’Associació Leader de Ponent en el marc del projecte Espais Naturals de Ponent. La web ha quedat operativa aquest cap de setmana coincidint amb la represa de les visites guiades pels murals i les explicacions de l’artista Swen Schmitz i l’ornitòleg i tècnic del projecte Espais Naturals de Ponent Enric Morera.

A la pàgina web s’hi poden consultar els diferents murals que ja formen part de la col·lecció artística pintada a Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell) així com també les curiositats i sons dels ocells que la completen. El portal també permet veure les diferents activitats previstes per recórrer la població amb els dos guies i experts, així com també descarregar-se el mapa per fer el recorregut sense explicacions guiades.


Què és l’Enciclopèdia Mural?

L'Enciclopèdia Mural és un projecte que enllaça la vessant artística, l'educativa i la mediambiental dins dels pobles d'Ivars d'Urgell i Vallverd.

És un víncle creatiu entre l'entorn natural de l'Estany d'Ivars i Vila-sana i el municipi d'Ivars.Una descoberta didàctica dins els pobles que ofereix descobrir i compartir el coneixement de les espècies que es troben a l'embassament.

És una iniciativa proposada per l'artista local Swen Schmitz Coll i cogestionada amb el consistori. Es basa en la creació d'aquesta "enciclopèdia" a través de murals de gran format representatius de la fauna de l'Estany i l'entorn natural dels pobles, repartits per murs del municipi: al carrer, a l'abast i oberta a tots els públics, i amb la informació bàsica anotada en uns panells informatius i enllaçada en un espai web.

Dota, al municipi, d'una identitat artística, apropant els àmbits científic, divulgatiu i naturalista, del coneixement de l'entorn natural més proper. Crea interés real i perpètu, visitable durant tot l'any.

El projecte artístic de Swen Schmitz Coll ja es pot consultar a través d’una pàgina web finançada per l’Associació Leader de Ponent en el marc del projecte Espais Naturals de Ponent

L'Enciclopèdia Mural és un projecte que enllaça la vessant artística, l'educativa i la mediambiental dins dels pobles d'Ivars d'Urgell i Vallverd.

Dota, al municipi, d'una identitat artística, apropant els àmbits científic, divulgatiu i naturalista, del coneixement de l'entorn natural més proper.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Els Teixidors a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana

La setmana passada va arribar informació de dos teixidors anellats durant els mesos de tardor als canyissars de l'Estany d'Ivars-Vila-sana i que altres anelladors han detectat a Polònia i l'Est d'Alemanya!!